Avís
  • Política de Galetes

    Aquest lloc web utilitza galetes per gestionar l'autenticació, la navegació i altres funcions. Mitjançant l'ús del nostre lloc web, vostè accepta que podem instal·lar aquests tipus d'arxius al seu dispositiu.

Alòs de Balaguer

Alòs de Balaguer és un petit nucli rural d’un centenar d’habitants habituals. Es troba a la riba del riu Segre, a les faldes de la serra de Sant Mamet i la Serra del Montsec.

La seva ubicació, desplaçada de les principals vies de comunicació, ha fet que s’hagi consolidat com un poble tranquil i amb un caire pintoresc.

L’economia principal del poble és agrícola i ramadera, tot i que la majoria de persones joves opten per treballar en nuclis propers més grans.

Trobem l’església parroquial de Sant Feliu d'Alòs (retaules de pedra policromats del segle XIV), el Castell d'Alòs (en ruïnes), Monument a Sant Sebastià, l’ermita de Sant Miquel (s.XI), llocs de visita obligada per tot visitant.Un dels punts de referència del poble són les fonts, ja que està envoltat de varies d’elles. Subministren aigua a molts veïns de pobles de la regió que venen a omplir recipients, alhora que aprofiten per visitar el poble.

 

Exposició permanent: Ictiosaure

Ajuntament d'Alòs de Balaguer. Plaça Major, 6.
Visites concertades al telèfon: 973 41 70 04