Avís
  • Política de Galetes

    Aquest lloc web utilitza galetes per gestionar l'autenticació, la navegació i altres funcions. Mitjançant l'ús del nostre lloc web, vostè accepta que podem instal·lar aquests tipus d'arxius al seu dispositiu.

Can Sisquet

Can Sisquet ofereix allotjament en un entorn rural incomparable; a la vora del riu Segre, delimitat per la Serra de Sant Mamet, el Montsec, el Mont-Roig i la Serra Carbonera, representant el lloc més emblemàtic del Segre Mig.

Enmig de tot tipus de vegetació i protegit per penya-segats, ens permet gaudir de la solemne tranquil·litat per realitzar una estada de descans o combinant activitats a la natura. Aquesta privilegiada situació de la que gaudeix la masia, fa de Can Sisquet un racó inolvidable.L’allotjament a Can Sisquet és detallista, té cura pel confort i assegura al visitant una estada d’allò més acollidora. Podem diferenciar dos allotjaments independents, l'un de gran capacitat on hi ha llits per a 10 ó 14 persones i un altre allotjament més petit, que disposa d’un llit de matrimoni.

A Can Sisquet us reservem un racó per tothom: multitud de bucòlics racons per als romàntics, espai per als nens, aventura per als més agosarats i molta natura per als amants dels animals...

 

Can Sisquet t'ofereix també el servei de menjar casolà per encàrrec que us farà la Teresa d'Alòs de Balaguer, fent la comanda al 973 417 020. Podreu gaudir de deliciosos plats típics com els cargols o el cunill amb bolets!

Tipus d'Allotjament

Vistes en Directe

Cam2.ALOSRIU.jpg